2011. november 11., péntek

Infinity Sounds Special Edition @ Herbst és A_Яee

Az Infinity Sounds különkiadásában ezen a héten Herbst vendége Abel Riballo aka A_Яee . Az úriember diadalmenete a house kultúrában a nemzetközi színtéren is folytatódik. A rendkívüli népszerűségnek örvendő lemezzsonglőr, és zeneszerző egyszerűen lenyűgözi a partyközönséget a világ minden táján.


Abel sokoldalú tehetség, nem mindennapi művész. Munkái igen széles skálán mozognak a zenei palettán. Stílusának különlegessége az a fűszerkeverék, amit észrevétlenül csempész a muzsikáiba, hogy aztán mi hallgatók csak tátott szájjal, meghökkenve tapasztaljunk. Így aztán méltán helyeslünk, amikor a Ministry of Sound, Pacha Recordings, Clubstar Rec, Mylo Rec, BCB Rec, vagy éppen a Miss Moneypenny Music kéri fel egy-egy zeneszerzői munkára. Annyi azonban már biztos, hogy a következő Abel Riballo alkotás nem várat sokat magára.
A szombat délutáni műsorban A_Яee alteregó alatt küldött mixét hallhatjátok, ami egy neves amerikai rádiónál - az undergroundradio.tv – létrehozott projekt, melynek lényege hogy megismertesse kompromisszummentes tech – deep alapokon fekvő zenei világát, amit szenvedélyes groovokkal fűszerez.
Az adás első órájában az Infinity Sounds Special Edition házigazdája Herbst, majd a második órában Abel Riballo aka A_Яee muzsikál a hallgatóságnak. Ezúttal is érdemes lesz velünk tartani. Kellemes hétvégét és hallgatózást kívánunk mindenkinek.

Mitsy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése